Naše národní jídlo se nám podařilo vměstnat do jednoho sáčku, to musíte vyzkoušet. Kousky vypečené šťavnaté vepřové plece s česnekem, bílé zelí s cibulkou a ručně dělanými bramborovými špalíčky. Celé to propojuje výpek z masa. Není to nejlehčí jídlo před sportem, ale náročném dni určitě potěší a zasytí.
Jednoduchý recept založený na prvotřídních ingrediencích si rychle oblíbíte. Pěkný kus na pánvi opečené libové vepřové kotlety s přírodní šťávou s domácí paprikovou klobásou a znojemskou okurkou. Vařené bramborové čtvrtky doplní celé jídlo k dokonalosti.
Vegetariáni slavte a jásejte! Toto rizoto si zamilujete. Nová rýže typu parboiled skvěle drží tvar a typicky pro rizoto vyniká skvělou úpravou "al dente". S výběrovou zeleninou jako je baby karotka, hrášek, zelené fazolky a kukuřice je to správný základ pro skvělé rizoto. Výraznou chuť však zajišťuje směs provensálských bylinek. Pro nasycení se, a dotažení celé chuti, jsme přidali na kostičky nakrájené přírodní nigari tofu, které jistě ocení nejen klasičtí vegetariáni, ale pochutná si na něm každý s aktivním a zdravým přístupem k životu.
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací