100% vepřové maso na kmíně
Tak to je opravdu maso! Ručně očištěné a porcované kousky vepřové plece pečené v páře spolu s kmínem. Díky vyššímu obsahu tuku je maso hezky šťavnaté, chutné a ani potom co ztratí pečením třetinu své váhy není vysušené. Malá hmotnost a vysoká výživová hodnota předurčuje použití masa i v případě, že cestujete na lehko.
200g
Složení
Vepřové maso - plec (99%), sůl, kmín (0,3%).
Jídlo neobsahuje alergeny.
Nutriční hodnoty
100g | Jídlo | ||
Energetická hodnota | kcal | 214 | 428 |
Energetická hodnota | kJ | 897 | 1794 |
Tuk | g | 11,0 | 22,0 |
Nasycené tuky | g | 3,0 | 6,0 |
Bílkoviny | g | 29,0 | 58,0 |
Sacharidy | g | 0,0 | 0,0 |
Cukry | g | 0,0 | 0,0 |
Sůl | g | 1,2 | 2,4 |
Související produkty

Ochutnejte tu pravou Indii, kterou jsme připravili podle tradičních receptur.. Kuřecí prsní kousky v omáčce s kokosovým mlékem, smetanou a kořením Garam masala přímo z dálného východu. V každém kousku můžete cítít řadu přísad jako je skořice, zázvor, citron, kayenský pepř. Všechny přísady se spojí v jeden neopakovatelný vjem.

Děti jsou lišáci a jen tak s něčím se nespokojí. Když ale zavoní tahle klasika našich babiček, všichni malí dobrodruzi zavětří opravdovou pochoutku, v níž na ně kromě křehkého kuřátka v krémově jemné paprikové omáčce čeká celý těstovinový zvěřinec.

Magický zdroj energie - špenát, chilli a vlašské ořechy. Na olivovém oleji restovaný česnek a chilli, dále dušený listový a sekaný špenát, vše smíchané s prvotřídními semolinovými těstovinami a posypané krájenými vlašskými ořechy. Pak že to bez masa nejde:)

Rýže Arborio vařená v zeleninovém vývaru s čerstvým chřestem a brokolicí, podlité bílým vínem. A nakonec perlička, veganský parmezán, aneb namleté kešu ořechy s BIO lahůdkovým droždím. Ano, s jídlem si opravdu hrajeme.

Naše národní jídlo se nám podařilo vměstnat do jednoho sáčku, to musíte vyzkoušet. Kousky vypečené šťavnaté vepřové plece s česnekem, bílé zelí s cibulkou a ručně dělanými bramborovými špalíčky. Celé to propojuje výpek z masa. Není to nejlehčí jídlo před sportem, ale náročném dni určitě potěší a zasytí.

Jednoduchý recept založený na prvotřídních ingrediencích si rychle oblíbíte. Pěkný kus na pánvi opečené libové vepřové kotlety s přírodní šťávou s domácí paprikovou klobásou a znojemskou okurkou. Vařené bramborové čtvrtky doplní celé jídlo k dokonalosti.

Ochutnejte tu pravou Indii, kterou jsme připravili podle tradičních receptur.. Kuřecí prsní kousky v omáčce s kokosovým mlékem, smetanou a kořením Garam masala přímo z dálného východu. V každém kousku můžete cítít řadu přísad jako je skořice, zázvor, citron, kayenský pepř. Všechny přísady se spojí v jeden neopakovatelný vjem.

Děti jsou lišáci a jen tak s něčím se nespokojí. Když ale zavoní tahle klasika našich babiček, všichni malí dobrodruzi zavětří opravdovou pochoutku, v níž na ně kromě křehkého kuřátka v krémově jemné paprikové omáčce čeká celý těstovinový zvěřinec.

Magický zdroj energie - špenát, chilli a vlašské ořechy. Na olivovém oleji restovaný česnek a chilli, dále dušený listový a sekaný špenát, vše smíchané s prvotřídními semolinovými těstovinami a posypané krájenými vlašskými ořechy. Pak že to bez masa nejde:)

Rýže Arborio vařená v zeleninovém vývaru s čerstvým chřestem a brokolicí, podlité bílým vínem. A nakonec perlička, veganský parmezán, aneb namleté kešu ořechy s BIO lahůdkovým droždím. Ano, s jídlem si opravdu hrajeme.

Naše národní jídlo se nám podařilo vměstnat do jednoho sáčku, to musíte vyzkoušet. Kousky vypečené šťavnaté vepřové plece s česnekem, bílé zelí s cibulkou a ručně dělanými bramborovými špalíčky. Celé to propojuje výpek z masa. Není to nejlehčí jídlo před sportem, ale náročném dni určitě potěší a zasytí.

Jednoduchý recept založený na prvotřídních ingrediencích si rychle oblíbíte. Pěkný kus na pánvi opečené libové vepřové kotlety s přírodní šťávou s domácí paprikovou klobásou a znojemskou okurkou. Vařené bramborové čtvrtky doplní celé jídlo k dokonalosti.