Sterilovaná jídla
Pochutnej si jako v restauraci, kdekoli a kdykoli se ti zachce. Hned po otevření se ti pod nosem rozvoní poctivě uvařený jídlo ze 100% přírodních surovin, který naši kuchaři uvařili stejně jako v dobrý restauraci. My jsme ho navíc jenom zasterilovali stejným principem, jako zavařovali naše babičky. Dneska na to jen máme lepší technologii. Jídlo díky tomu chutná a voní jako právě uvařený. Jen ti bez lednice vydrží minimálně tři roky. Tuhle pochoutku si tak můžeš servírovat kdykoli a kdekoli máš zrovna chuť.
Když tě netíží každý gram navíc, můžeš si otevřít restauraci jen pro sebe. Doslova!

V páře spolu s plátky cibulky jsou pečené kousky krůtího stehenního masa. Za zlatavou kůrčičkou se skrývá šťavnaté maso, které je obrovským zdrojem proteinů a díky nízkému obsahu tuku se toto maso řadí mezi nejzdravější, ale taky nejchutnější potraviny. Malá hmotnost a vysoká výživová hodnota předurčuje použití masa i v případě, že cestujete na lehko.

Dobře udělaná klasika nikdy neomrzí. Poctivý gulášek z hovězího předního z býků z volných chovů. Omáčka přesně podle zlatého poměru 2 díly cibule jeden díl masa, zalitá vývarem z kostí zahuštěna bezlepkovou moukou a dokořeněno červenou sušenou paprikou. Příloha jsou vařené bramborové čtvrtky.

Pečená kuřecí křidélka v pytlíku?! Tak to už je moc!!! S touhle peckou rozhodně zabodujete na treku s kamarády, nebo i s rodinou na pikniku. Křídla jsme zbavili konců bez masa a tak v sáčku naleznete jen to nejlepší kuřecí, naložené přes noc v medu a kouscích chilli. Poté jsou křídla upečena hezky do zlatova, tak jak to máte rádi. Po prvním zakousnutí se vámi prožene nejprve příjemný sladký medový pocit, který hned vystřídá jemně pálivý vánek chilli. Křehké kuřecí kousky se vám budou rozpadat na jazyku a vy budete litovat, že jich je v sáčku jen pět.

Koule z hovězího předního mletého masa namixovaná s rýží basmati a dochucené pouze petrželí. Pak již jen pepř a sůl a hotovo. Sladká rajská omáčka je klasikou z kořenové zeleniny a rajského protlaku, s lehkým tónem skořice. Poměr masa a rýže basmati je takový, aby bylo jídlo kompletně vyvážené jako celek, ale pokud si k němu uděláte ještě těstoviny, získáte regulérní dvě porce pro vydatný oběd či večeři.

Tak to je opravdu maso! Ručně očištěné a porcované kousky vepřové plece pečené v páře spolu s kmínem. Díky vyššímu obsahu tuku je maso hezky šťavnaté, chutné a ani potom co ztratí pečením třetinu své váhy není vysušené. Malá hmotnost a vysoká výživová hodnota předurčuje použití masa i v případě, že cestujete na lehko.

Naše národní jídlo se nám podařilo vměstnat do jednoho sáčku, to musíte vyzkoušet. Kousky vypečené šťavnaté vepřové plece s česnekem, bílé zelí s cibulkou a ručně dělanými bramborovými špalíčky. Celé to propojuje výpek z masa. Není to nejlehčí jídlo před sportem, ale náročném dni určitě potěší a zasytí.