Pečené hovězí na tymiánu
Je to steak, není to steak? Tak trochu oboje. Aby se Vám lépe jedlo ze sáčku, udělali jsme Vám ze steaku kostky. A to ne ledajaké, neboť se jedná o prvotřídní hovězí z mladých býčků. Aby zkřehlo, naložili jsme jej přes noc do oleje a tymiánu, který mu přidá tu správnou vůni a finální chuť. Poté jej vložíme do trouby a pečeme. Závěrečná sterilace se již jen podepíše na tom, že se maso krásně na jazyku rozpadá a krásně naplní vaše chuťové pohárky. Jeho nízká hmotnost jej, tak jako další 100% masa, předurčuje k tomu jej vzít do batohu na pěší výlety, když cestujete na lehko.
200g
Složení
Hovězí plec (98%), tymián (0,5%), řepkový olej, sůl, pepř
Nutriční hodnoty
100g | Jídlo | ||
Energetická hodnota | kcal | 179 | 358 |
Energetická hodnota | kJ | 747 | 1494 |
Tuk | g | 11,3 | 22,6 |
Nasycené tuky | g | 5,5 | 11,0 |
Bílkoviny | g | 18,7 | 37,4 |
Sacharidy | g | 0,0 | 0,0 |
Cukry | g | 0,0 | 0,0 |
Sůl | g | 1,2 | 2,4 |