Nejsi si jistý KOMPATIBILITOU vestavby? Stačí JEDNA FOTKA

Nabízíme vestavby pro desítky modelů aut a přesto, že se snažíme mít maximum informací u každé jednotlivé vestavby na webu, může se stát, že si nejsi jistý, zda nemá zrovna to tvoje auto nějakou specialitku, která by se ukázala jako komplikace. Nebo vlastníš káru z přelomového roku a váháš, kterou variantu vybrat?

Za ty roky už známe detailně pěknou řádku aut, takže pro nás není vždy nutné vidět auto naživo, abychom uměli poradit. Dokonce ani nepotřebujeme oskenovaný techničák. Stačí nám jedna dobrá fotka kufru a máme jasno.

 

Takže pokud máš nějaké doplňující otázky, rovnou si zaběhni vyfotit kufr auta, než nám budeš psát. Fotku zavazadlového prostoru vyfocenou od pátých dveří budeme určitě dřív nebo později potřebovat. Je to pro nás takové první vodítko, abychom si potvrdili, jestli koncept Notent sedne do tvého auta. 

A teď k tomu nejdůležitějšímu - máme jednu velkou prosbu! Potřebujeme opravdu vidět kufr a jeho detaily, ne poslední nákup, zapomenuté sportovní vybavení a spousty dalšího. Ač to zní logicky, ze zkušenosti raději upozorníme - fotit výhradně prázdný kufr! Před fotkou z kufru, prosím, vyndej veškerou bagáž a další nezbytnosti, které běžně vozíš s sebou. To platí i pokud máš na podlaze nějaké koberečky, gumové vany a podobné ochranné prvky. Jeden z nejdůležitějších detailů pro nás jsou právě případné úchyty a kolejnice, které by mohly být pod koberečkem schované.

8 9 

10 foto_ok

 

Někdy se bude hodit i fotka sedadla a prostoru u druhé řady sedadel. Tak když už budeš u toho dokumentování, rovnou blikni i místo za sedačkou řidiče a spolujezdce. Zajímat nás tady bude, jak u sedaček pokračují případné kolejnice apod. Platí stejná pravidla. Tašky a koberečky na fotku pryč.

Je to celkem jednoduché a rychlé, co myslíš? Jedna (nebo dvě) dobré fotky umí skvěle zrychlit a vyjasnit celou domluvu a ty jsi rázem o pořádný kus blíž k tomu vyrazit s Notent na první dobrodružství.